Για ένα όραμα που ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε…

Σύντροφοι, Συντρόφισσες,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Πειραιώς με το ΠΑΣΟΚ καθώς μου δίνεται η ευκαιρία, με ήθος, αξιοπρέπεια & δύναμη «ψυχής», χωρίς συμβιβασμούς και εικονικές υποσχέσεις, να βοηθήσω στην ολοκλήρωση του οράματος μας.

Ένα όραμα που ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε με σκοπό οι Δήμοι της Β’ Πειραιώς να πάρουν τη θέση που τους αξίζουν και οι Δραπετσωνίτες, οι Κερατσινιώτες, οι Νικαιώτες, οι Ρέντηδες, οι Κορυδαλλιώτες, οι Περαματιώτες, οι Σαλαμίνιοι επιτέλους να δουν την πόλη τους όπως πραγματικά τι θέλουν.

Οι Δήμοι της Β’ Πειραιώς πρέπει να γίνουν, πόλεις προορισμοί, σύγχρονες, ανθρώπινες, ελκυστικές σε επενδυτές, βιώσιμες, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανοιχτές στους οικονομικά αδύναμους, ανοιχτές στην επιχειρηματικότητα, ανοιχτές στον αθλητισμό, στον  πολιτισμό, στους νέους, με υποδομές και έργα ανάπλασης. Να γίνουν πόλεις που θα χαίρεσαι να τις ζεις.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει πράξη το όραμα αυτό καθώς το κράτος δικαίου θα λειτουργεί εγγυώμενο το δημόσιο συμφέρον δημιουργώντας νέες προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον και όχι το κράτος να είναι το λάφυρο του εκάστοτε νικητή των εκλογών υπηρετώντας τα συμφέροντα των πελατειακών δικτύων του.

Είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθούμε όλοι μας στη μεγάλη αυτή ευθύνη.

Ευχαριστώ

Βερυκάκη Ελλάς (Ελίνα)

Υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιώς

6974 580986

elverikaki@yahoo.gr

www.verikakielina.gr

Related posts

Leave a Comment